Luźne rozmowy o J25
Moderator: luk4s7
Re: Luźne rozmowy o J25
Jak Wam się jeździ J25?
Jak odczucia po przesiadce z J15?
Kupilibyście jeszcze raz?
Jak odczucia po przesiadce z J15?
Kupilibyście jeszcze raz?
W nowym Offroad.Pl masz moje zdanie. Ja bym kupił.
A poczytam
Pierwszy przegląd (15 kkm/ 4 miesiące) zrobiony , miłe zaskoczenie, bo nieco ponad 1200 pln wyszło z rotacją kół, a w aplikacji My Toyota oszacowali na ca 1900, bez rotacji. Fajnie, że dołączają wydruk ze ścieżki diagnostycznej. Olej toyotowy 5W-30 C2
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Chyba coś się ARB opóźnia , bo nawet na Australię nie znalazłem . Tymczasem natknąłem się na oslony Rivala. Czy to coś warte ?kylon pisze: 16 mar 2025, 09:52 Jeśli będą w ARB w Australii w kwietniu to w Europie lipiec, sierpień. Chyba, że ktoś przełknie koszty wysyłki lotniczej.
https://rival4x4europe.com/catalog/skid ... oid=143030
Dla mnie nie warte bo ruskie! A osłony ARB mam już zamówione. Jesteśmy autoryzowanym dealerem to co innego widzę w systemach 

Dziękuję za odp.
Gratuluje ARB
Czekam na foty i możliwość zamówienia
BTW jak fartuchy błotne na tylne błotniki ?
Gratuluje ARB
Czekam na foty i możliwość zamówienia
BTW jak fartuchy błotne na tylne błotniki ?
Postaram się wrzucić na dniach osłony i zawieszenie na stronę. Osłony błotne - standard czyli nie mam czasu zamontować.
Nie mogę się doczekać
Zdążyłem już wysłać e-mail do sklepu z prośbą o info jak tylko będą dostępne ( i jeszcze z innymi prośbami
A jaka jest szacowana cena ? Bliżej ceny osłon do LC150 czy LC 200?
Zdążyłem już wysłać e-mail do sklepu z prośbą o info jak tylko będą dostępne ( i jeszcze z innymi prośbami

A jaka jest szacowana cena ? Bliżej ceny osłon do LC150 czy LC 200?
Sprowadziliśmy kilka snorkli z AU, oryginał Toyoty
Ładnie jest wykonany i zaprojektowany
Ładnie jest wykonany i zaprojektowany
Czy ktoś testował czyste HVO lub mieszanki B0+HVO ( diesel premium ARAL, OMV, Neste) w naszych “traktorach”? Shell chyba miesza z GTL , ale mi nie podszedł, chociaż ciszej , szybciej, płynniej , ale przy moim stylu jazdy +20% na spalaniu vs B0.