Procedura wymiany amortyzatorów z AHC

Moderator: luk4s7

borysj5

Re: Procedura wymiany amortyzatorów z AHC

Post autor: borysj5 »

Nigdy nie jestem roszczeniowy, Sprzedawca w tej firmie to rzeczowy facet, doradził , podpowiedział wszystko ok , maja po prostu polityke "tajemnicy" i nie podali jak załozyc zestaw który u nich zamówiłem. Musze to uszanowac ale z zamówienia zrezygnowałem bo mam po prostu za daleko zeby tam jechac. Poszukam kogos blizej i zapłace jemu a co odłączyc poszukam w necie.

Napisałeś że wiesz co trzeba zrobic żeby nie swieciło błedami może napisz łopatologicznie , bardzo bys pomógł , jesli masz wiedze co do zawieszenia , modelu , firmy , to tez chętnie przyjme porade. Mi jest obojetnie co załoze byle by dobrze działało.
borysj5

Widze ze kylon nabrał wody w usta i nie zamierza zdradzic tajemnicy wiec sam to doprowadze do końca.

Film gdzie dokładnie jest Sterownik poniżej, jak tylko dostane zdjęcia który przekaznik i bezpieczniki trzeba wyjąć to wstawie tutaj

https://www.youtube.com/watch?v=uPOIr0M6dvo&t=74s

Zamierzam załozyc zestaw Bilstein 6112/5160 lub inny porównywalny np FOX Performance 2.0 IFP, TERRAIN ( nie znam modelu bo warsztat nie uścislił tylko polecał ) lub OME tez w tym typie , jakies opinie?
Awatar użytkownika
kylon
Klubowicz
Auto: BJ42
Kontakt:

Post autor: kylon »

Pomagam ogromnej ilości osób. Nawet tutaj ponad 18 tyś postów. Ale nie mam obowiązku odpowiadać na wszelkie pytania i prowadzić każdego za rączkę. Zwłaszcza jak ktoś stawia warunki bo mu się należy!!!
borysj5

Juz 2 raz mi dopiekasz a polityke masz taka ze jak nie zrobie w twoim warsztacie to sie bujaj , nie bede z toba dyskutowal , szkoda mojego czasu .
Natomiast przekaże kolejną informacje która inni udostępnili mi a ja podziele sie z kazdym : Na filmie który dostałem widac co i jak krok po kroku

https://youtu.be/lY6fkSjbZuQ?si=VX_5MwyccBdomkty
Awatar użytkownika
kylon
Klubowicz
Auto: BJ42
Kontakt:

Post autor: kylon »

Zainwestuj w wiedzę 30 lat. Kilka baniek w narzędzia, wiedzę, miejsce a potem możesz robić wszystko co Ci się podoba. Chętnie pomagam i będę pomagał ale nie komuś kto zaczyna od żądań. Jest wiele warsztatów i każdy ma prawo wyboru miejsca gdzie będzie kupował i montował. Demokracja i wolny rynek.
ODPOWIEDZ