Chodzi o przypadek zmniejszenia volumena - z 9os (tyle mam wpisane teraz) na 5osób (ile bym chciał mieć wpisane) - więc to niby nie problem posiadania punktów przyczepowych, faktury za pasy, etc, etc. Ale oczywiście problemy są

Otóż diagnosta mi twierdzi, że potrzebuje od Toyoty papiera o tym, że dany samochód (typ?) mógł być homologowany również na 5 osób (a nie tylko na 9 jak jest w dow. rejestracyjnym). Spotkał się ktoś z czymś takim?
Usiłowaliśmy z moim mechanikiem wydostać taki papier z lokalnego ASO Toyoty, ale twierdzili, że dla mojego VIN-u nie są nic w stanie sprawdzić - i teoretycznie sprawa poszła dalej do TMP Polska. Ma ktoś może znajomości w TMP, coby się tam wogóle pochylili nad taką gównianą sprawą?
(kuźwa jak ja nienawidzę takich piedołkowatych z dupy wysranych problemików, które sobie ludzie wymyślają - auto może być 9-osobowe, ale żeby zrobić z niego 5-osobowe to trzeba papier od producenta.... noisz kuźwa po co?!?? co może się stać takiego w auto, jak wykręce siedzenia z bagażnika, że aż wymaga oddzielnej homologacji?!??)
Ech...
Pzdr
L.