Garmin Tread Overland Edition XL opinie
Moderator: luk4s7
- Jake
- Moderator
- Auto: Toyota 4-Runner 3.4 V6 1991
- Kontakt:
Re: Garmin Tread Overland Edition XL opinie
No niezle. Wierze! Ale nie spotkalem sie poki co z czyms takim.
Napiszę do Garmina, zobaczymy co odpiszą, mam autoszyby ale nie w tym rzecz przecież…
- Jake
- Moderator
- Kontakt:
Taka szybe naprawde nie jest latwo peknac. Nie wiem czy kiedys probowales, ale mozna w nia mlotem walic i nic - o ile nie uderzysz ostrym koncem czegos w naroznik (tak sie wybija szyby mlotkiem awaryjnym np. po wypadku) - to nic sie nie stanie.
Przyssawka tez ma bardzo mala sile ssania, moze tam bylo mikropekniecie i przyssawka ja po prostu poglebila tak ze bylo ja widac?
Przyssawka tez ma bardzo mala sile ssania, moze tam bylo mikropekniecie i przyssawka ja po prostu poglebila tak ze bylo ja widac?
Nie próbowałem może odkryłem coś nowegoJake pisze:Taka szybe naprawde nie jest latwo peknac. Nie wiem czy kiedys probowales, ale mozna w nia mlotem walic i nic - jesli nie uderzysz ostrym koncem czegos w naroznik - to nic sie nie stanie. Przyssawka tez ma bardzo mala sile ssania, moze tam bylo mikropekniecie i przyssawka ja po prostu poglebila tak ze bylo ja widac?
- Jake
- Moderator
- Kontakt:
Ja troche sie bawilem w pokazy z ratownictwa / pierwszej pomocy i parokrotnie mielismy do dyspozycji wraki do symulacji. Na zlomie tez czasami mozna sobie bezkarnie wybic jaka szybe
Sprobuj. Za pierwszym razem to naprawde zaskakujace wrazenie jak uderzamy dosc silnie obuchem 3kg mlotka w srodek "takiej przeciez kruchej szyby", a nic sie nie dzieje. Za to jak uderzysz w krawedz nawet lekko - to od razu peka.
Sprobuj. Za pierwszym razem to naprawde zaskakujace wrazenie jak uderzamy dosc silnie obuchem 3kg mlotka w srodek "takiej przeciez kruchej szyby", a nic sie nie dzieje. Za to jak uderzysz w krawedz nawet lekko - to od razu peka.