Cześć wszystkim!
Od niedawna posiadam LC150 z 2018r. Mam problem z napędem tylnej osi i szukam pomocy i podpowiedzi, może ktoś się już spotkał z podobnym problemem.
Witam
Moderator: luk4s7
Re: Witam
Witajcie
Dołączyłem, bo chciałbym pogłębić wiedzę o dwóch modelach, które biorę pod uwagę przy najbliższej zmianie auta.
Zebranie funduszy na pewno zajmie mi trochę czasu, ale wiedza się nie starzeje
W moich planach jest toyota FJ cruiser lub Land Cruiser.
Gdyby ktoś już teraz chciał przekazać mi swoje doświadczenia z którymś z tych samochodów - to super, i dziękuję bardzo.
Szerokości i przyczepności.
Dołączyłem, bo chciałbym pogłębić wiedzę o dwóch modelach, które biorę pod uwagę przy najbliższej zmianie auta.
Zebranie funduszy na pewno zajmie mi trochę czasu, ale wiedza się nie starzeje
W moich planach jest toyota FJ cruiser lub Land Cruiser.
Gdyby ktoś już teraz chciał przekazać mi swoje doświadczenia z którymś z tych samochodów - to super, i dziękuję bardzo.
Szerokości i przyczepności.
Witam
Cześć!
dziękuję za możliwość dołączenia do tak Szanownego grona wielbicieli LC. Od 6 m-cy walczę z przywróceniem do życia "okazyjnie" zakupionej J12
W swoim życiu nakręciłem już kilkaset tysięcy kilometrów ale takie auta to dla mnie nowość.
Do zobaczenia na drodze! Mam nadzieję niebawem...
Michał
dziękuję za możliwość dołączenia do tak Szanownego grona wielbicieli LC. Od 6 m-cy walczę z przywróceniem do życia "okazyjnie" zakupionej J12
W swoim życiu nakręciłem już kilkaset tysięcy kilometrów ale takie auta to dla mnie nowość.
Do zobaczenia na drodze! Mam nadzieję niebawem...
Michał
Re: Witam
Witamy.
-
Witam rodzinę LC
Hej wszystkim. Właśnie nabyłem LX 470 i czekam aż będzie dostarczona z USA. Mam nadzieję że pomożecie mi kilku sprawach,takich jak części zamienne ( najlepiej uzywki z demobilu, jaki najlepszy sposób na dołożenia aku hotelowego itd. Będę chciał to przerobić do lekkiego rodzinnego Offroadu. Byłem w tym roku w Albanii i połknąłem bakcyla. Będę bardzo wdzięczny za każdą poradę i wasze doświadczenie czego unikac,a co jest tzw Must Have. Pozdrawiam