Witam

Moderator: luk4s7

Chudinnio

Re: Witam

Post autor: Chudinnio »

Cześć wszystkim!
Od niedawna posiadam LC150 z 2018r. Mam problem z napędem tylnej osi i szukam pomocy i podpowiedzi, może ktoś się już spotkał z podobnym problemem.

WitOld

Post autor: WitOld »

Witajcie
Dołączyłem, bo chciałbym pogłębić wiedzę o dwóch modelach, które biorę pod uwagę przy najbliższej zmianie auta.
Zebranie funduszy na pewno zajmie mi trochę czasu, ale wiedza się nie starzeje 😉
W moich planach jest toyota FJ cruiser lub Land Cruiser.

Gdyby ktoś już teraz chciał przekazać mi swoje doświadczenia z którymś z tych samochodów - to super, i dziękuję bardzo.

Szerokości i przyczepności.

ZepGru
Auto: J12

Witam

Post autor: ZepGru »

Cześć!
dziękuję za możliwość dołączenia do tak Szanownego grona wielbicieli LC. Od 6 m-cy walczę z przywróceniem do życia "okazyjnie" zakupionej J12 :?
W swoim życiu nakręciłem już kilkaset tysięcy kilometrów ale takie auta to dla mnie nowość.

Do zobaczenia na drodze! Mam nadzieję niebawem...
Michał

Awatar użytkownika
kylon
Klubowicz
Auto: BJ42
Kontakt:

Post autor: kylon »

Witamy.

Amadeusz_uu

Witam rodzinę LC

Post autor: Amadeusz_uu »

Hej wszystkim. Właśnie nabyłem LX 470 i czekam aż będzie dostarczona z USA. Mam nadzieję że pomożecie mi kilku sprawach,takich jak części zamienne ( najlepiej uzywki z demobilu, jaki najlepszy sposób na dołożenia aku hotelowego itd. Będę chciał to przerobić do lekkiego rodzinnego Offroadu. Byłem w tym roku w Albanii i połknąłem bakcyla. Będę bardzo wdzięczny za każdą poradę i wasze doświadczenie czego unikac,a co jest tzw Must Have. Pozdrawiam

ODPOWIEDZ