Witam
Moderator: luk4s7
-
Re: Witam
Cześć.
Nazywam się Łukasz. Jeżdżę pickupami blisko 20 lat. Byłem kierowca Navary D40 10 lat, równolegle GAZa 69M. Obecnie jeżdżę samochodem Toyota Hilux DLX z 2016.
Zajmuje się wyposażeniem warsztatowym w firmie, która również produkuje podnośniki i wyposażenie specjalne dla warsztatów. Kieruję również zespołem organizującym szkolenia dla warsztatów.
Lubię turystykę 4x4 oraz samochody z blaszanymi zderzakami. Prawdopodobnie będę się kręcił blisko tematu kół lub czujników tpms, bo są mi dosyć bliskie.
Mam nadzieję, że nie będę rozrabiał a moje wpisy dadzą komuś oczekiwaną wartość.
Pozdrawiam. Łukasz.
Nazywam się Łukasz. Jeżdżę pickupami blisko 20 lat. Byłem kierowca Navary D40 10 lat, równolegle GAZa 69M. Obecnie jeżdżę samochodem Toyota Hilux DLX z 2016.
Zajmuje się wyposażeniem warsztatowym w firmie, która również produkuje podnośniki i wyposażenie specjalne dla warsztatów. Kieruję również zespołem organizującym szkolenia dla warsztatów.
Lubię turystykę 4x4 oraz samochody z blaszanymi zderzakami. Prawdopodobnie będę się kręcił blisko tematu kół lub czujników tpms, bo są mi dosyć bliskie.
Mam nadzieję, że nie będę rozrabiał a moje wpisy dadzą komuś oczekiwaną wartość.
Pozdrawiam. Łukasz.
2003
-
Cześć Wszystkim,
Odkąd kilkukrotnie miałem okazję pojeździć Land Cruiserem po drogach i bezdrożach, nawet w odległych zakątkach globu, wiedziałem, że muszę nabyć taką dla siebie Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem LC 200 z 2010 roku (diesel).
Pozdrawiam Wszystkich!
Odkąd kilkukrotnie miałem okazję pojeździć Land Cruiserem po drogach i bezdrożach, nawet w odległych zakątkach globu, wiedziałem, że muszę nabyć taką dla siebie Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem LC 200 z 2010 roku (diesel).
Pozdrawiam Wszystkich!
Właśnie dołączyłem do forum
Dołączyłem do forum, a chwilę wcześniej zaopatrzyłem się w LC150 2010.
czytam stare i nowe wpisy, pozdrawiam.
Rafał
czytam stare i nowe wpisy, pozdrawiam.
Rafał
Cześć! z jakiegoś powodu probówałem się zarejestrować na nieżyjącym forum4x4.pl aż znalazłem tlc i zobaczyłem, że mamy tutaj sporo 4runnerów! Marek z tej strony, mam nadzieję, że znajdę tutaj kilku znawców tematu! Na codzień Pajero (albo tutaj nazywane Shogun?), a od kilku tygodni wychodzony i upolowany na aukcji w Japonii 4Runner 5 generacji w wersji TRD Pro. Jak przejdę kwarantannę nowego usera to założę temat o budowie, bo auto będzie wyłącznie do katowania w skrajnych warunkach pustynnych!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Cześć. Jest tu kilka 4Runnerów.
-
Dzień dobry. Nabyłem swoje pierwsze LC120, dlatego postanowiłem dołączyć do Waszej grupy. Może uda nam się kiedyś złapać na drodze, albo bezdrożach
Hejka. Dostał mi się do poskładania w godzinach pracy Land Cruiser HD100. Ale żeby było zabawniej to nie ma człowieka który go rozbierał a auto w trzeba poskładać. Dlatego będę tu zakładał temat i prosił o trochę waszych podpowiedzi co do czego i z czym .