Moderator: luk4s7
Nie mogą. Nowy Land Cruiser jedzie gładko jak osobówka. Jeździłem 3 lata a to dość czasu żeby nabrać przekonania.sebastian44 pisze:Owszem jakies tam delikatne drgania mogą być przy wiekszych prędkosciach, bo nie jest Audi A6 ani BMW
100% wina wyważenia.Cześćna wstępie witam wszystkich
jestem tu nowy , część już poczytałem jeszcze dużo zostało
od kilku dni jestem posiadaczem nowego LC 150 prado 2022r . Zrobiłem już nim 1000 km
Otóż to. Wynika to z pierwszego postu więc doszukiwanie się awarii serwo-zaworu przy wspomaganiu krzywej kąta wtrysku podtlenku AdBlue fazy lotnej tylnego dyferencjału podczas osiągania trzeciej kosmicznej jest jakby zbyt daleko idącepiontas83 pisze:Dodam tylko że auto ma dopiero 1100 km przebiegu , tydzień temu odebrany z salonu …
Cóż. Miałem tak samo. Jak wspomniałem - pierwsza ani druga próba nic nie wniosły. Tylko ja cisnąłem ASO gdzie kupiłem auto, skąd wyjechało na AT’kach i które to odpowiadało za gwarancje. To upraszcza proces bo się człowiek w jednym miejscu upomina a nie po różnych miejscach i każdy mówi „łooo panie, kto panu to tak sp…”piontas83 pisze:No i nic dzisiejsze wyważanie nie dało … trochę lepiej ale to nadal trzęsie . W przyszłym tygodniu jeszcze raz na serwis ;/;/;/