Pierwsza we wsi ;-)
Moderator: luk4s7
Re: Pierwsza we wsi ;-)
Fajna. Ma sporo drobiazgów co ważne.
Bardzo ładny Paździerz! Super
- Mazur
- Auto: ...zawsze co? POTOYOTOWANEGO
Widz? to co widz? i w og?le si? nie wstydz?
Niech si? wstydzi ten co robi, nie ten co widzi - Kontakt:
...ani Niemcy ani Szwajcaria ...mamy takie niszowe żródełkokylon pisze: Ciekaw jestem czy to ta niebieska z Niemiec czy Szwajcarii.

Już widać po naklepce z tyłu 
Ta niemiecka ma duży przebieg i wciąż jest.

Ta niemiecka ma duży przebieg i wciąż jest.
- Mazur
na pewno chwilowo trza się wieprzowiną nacieszyćRemik pisze: Auto "do ludzi" przeznaczone, czy zostaje u Was i będzie podnosić mój poziom zazdrości

...ale mamy też wstępnie przyrezerwowaną "prawie bliźniaczkę" ...więc drzwi zostawiamy uchylone

Dobrze że kompletna ze znaczkami,światełkami listewkami itd itp.duży plus przy odbudowie.
ja tam do Was jutro ot tak zadzwonię, tak przez te szpare w drzwiachMazur pisze: ...więc drzwi zostawiamy uchylone

http://moto.allegro.pl/land-cruiser-fj5 ... 23868.html" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Auto: VW T4 Syncro- Osio?ek, ale jak w domu si? czuj?
- Kontakt:
Wiem, widziałem, a nawet spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Zobaczymy kto kupi- wierzę, że tylko pasjonat pokusi się na świnię w garażu

Czyli jednak artykuł sponsorowany... A myślałem, że będzie kolejna relacja z odbudowy. To co, przenosimy do działu Giełda? 

-
- Klubowicz
- Auto: 4Runner
- Kontakt:
Cieszy mnie jedno, że nie jestem jedyny którego taka sytuacja denerwuje. Najpierw robi się wielkie halo jaki to rodzynek, nówka nie śmigana a następnie wystawia na sprzedaż. Tym razem właściciel miał na tyle poczucia przyzwoitości że nie ogłosił tego na forum , wyręczyliśmy go a ponieważ to nie giełda to i cenę można skomentować.Cooder pisze:Czyli jednak artykuł sponsorowany... A myślałem, że będzie kolejna relacja z odbudowy. To co, przenosimy do działu Giełda?
Eee-tam. Przeca oni się zajmują tym zawodowo to i wiadomo że na sprzedaż będzie. Nawet z cena trafiłem idealnie
. W totka jakoś mi z trafieniami nie wychodzi
W przyszłym roku strzeli mi czterdziestka na karku to poproszę żonę o prezent
. Na pięćdziesiątkę powinna być gotowa 

W przyszłym roku strzeli mi czterdziestka na karku to poproszę żonę o prezent

A później co, przecież życie zaczyna się po pięćdziesiątce.kylon pisze: W przyszłym roku strzeli mi czterdziestka na karku to poproszę żonę o prezent. Na pięćdziesiątkę powinna być gotowa

A później dwudziestkapiątka 

- Mazur
[quote="Remik"] Zobaczymy kto kupi- wierzę, że tylko pasjonat pokusi się na świnię w garażu
. [/quote]
nikt inny jak tylko pasjonat się za temata nie weźmie a sprawa dla nas jest w 100% prosta albo się na niej conieco grosza przytuli i wówczas lecimy po drugą albo zostaje u nas na odbudowę (osobiście nie byłem i jestem za sprzedażą ale niestety Arkasza ma zdanie odrębna...)
(...)

nikt inny jak tylko pasjonat się za temata nie weźmie a sprawa dla nas jest w 100% prosta albo się na niej conieco grosza przytuli i wówczas lecimy po drugą albo zostaje u nas na odbudowę (osobiście nie byłem i jestem za sprzedażą ale niestety Arkasza ma zdanie odrębna...)
(...)
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 10:28 przez Remiołek, łącznie zmieniany 6 razy.
Powód: Cooder: Z aluzjami polityczno-cięrpiętniczych zapraszamy na forum onetu ;-)
Powód: Cooder: Z aluzjami polityczno-cięrpiętniczych zapraszamy na forum onetu ;-)