W zestawie była torba - polecam jako alternatywa, ciężki nie jest, czyszczenie też problematyczne nie

Moderator: luk4s7
Jest, tyle że już patelnia stoi na górzepinc6x6 pisze:To chyba nie jest piec rakietowy.
FoxMulder pisze:Jest, tyle że już patelnia stoi na górzepinc6x6 pisze:To chyba nie jest piec rakietowy.
Nie chcę się upierać ale wydaje mi się, że rakietowe to takie w których możesz podawać paliwo i mają otwarte palenisko. Zaczerpnięli nazewnictwo w celach marketingowychFoxMulder pisze: 06 lip 2024, 16:38FoxMulder pisze:Jest, tyle że już patelnia stoi na górzepinc6x6 pisze:To chyba nie jest piec rakietowy.![]()
Może, generalnie ten rodzaj “pieca” tak nazywająpinc6x6 pisze:Nie chcę się upierać ale wydaje mi się, że rakietowe to takie w których możesz podawać paliwo. Zaczerpnięli nazewnictwo w celach marketingowych
Jeden to “cug” dolny, a górne drzwiczki to podajnik.pinc6x6 pisze:a w drzwiczkach to do grzania wody?
A dlaczego one takie grube są ?FoxMulder pisze: 06 lip 2024, 16:54Jeden to “cug” dolny, a górne drzwiczki to podajnik.pinc6x6 pisze:a w drzwiczkach to do grzania wody?
Chyba, żeby obudowa się nie nagrzewała.pinc6x6 pisze:A dlaczego one takie grube są ?FoxMulder pisze: 06 lip 2024, 16:54Jeden to “cug” dolny, a górne drzwiczki to podajnik.pinc6x6 pisze:a w drzwiczkach to do grzania wody?
Kurde, nie wiem, wygląda podobnie waga podobnapinc6x6 pisze:https://www.amazon.pl/BBQ-Toro-rakietow ... KQYPZ&th=1
A ten to badziewie ? w wersji z podajnikiem to rakietowy