Luźne rozmowy o J25
Moderator: luk4s7
Re: Luźne rozmowy o J25
W US dealerzy dorzucają do ceny po 30 tys dolców....
ale ludzie potrafią oddać wóz, bo się bunt zrobił....wraca MSRP powoli
co ciekawe i nie sądzę aby w PL/EU takie możliwości były, w US można dobrać koła bagażnik dachowy, First Edition miała wszystkie kolory chyba - nie to co u nas
no zobaczymy dostawa ponoć w lutym, nie first edition i zamówiona teraz...
co ciekawe i nie sądzę aby w PL/EU takie możliwości były, w US można dobrać koła bagażnik dachowy, First Edition miała wszystkie kolory chyba - nie to co u nas
no zobaczymy dostawa ponoć w lutym, nie first edition i zamówiona teraz...
Luźne rozmowy o J25
Rzucili i na Szwajcarie, tylko jeden kolor na zewnatrz i dwa wnetrza (braz i czarny) trzy rzedy foteli (co dla mnie go dyskwalifikuje),
100 sztuk idzie na CH
Sent from my iPhone using Tapatalk
100 sztuk idzie na CH
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zamówiłem 250 wersja Invincible, odbiór dopiero w styczniu. Dealerzy bardzo słabo poinformowani o całym procesie land cruiser. Zamawiałem w Łodzi, w Warszawie trochę lepiej. Jak u was?
miesiące zmieniają się jak w kalejdoskopie, o ten ryneczek nikt nie dba
moje zamówienie z czerwca ale dostawa może luty, w apce jeszcze nie ma w produkcji wozu...
To ciekawe że auto będzie w Polsce ok 15 listopada ale wydać będą mogli dopiero w stycznia z uwagi na przekroczone normy spalin sprzedanych już samochodów w 2024. Swoją drogą jakaś aferka o diesle w toyocie, ale chyba te w 300setce, ktoś coś wie, bo w toyocie to NIKT NIC nie wie..
SMS od sprzedawcy na dzisiaj (Toyota Łódź Sabaj)
„Dzien dobry. Mam status transakcja przyjeta do realizacji. Auto nie opuscilo fabryki. Podana jest tez pierwotna data przybycia do Polski na 15 listopada 2024.”
„Dzien dobry. Mam status transakcja przyjeta do realizacji. Auto nie opuscilo fabryki. Podana jest tez pierwotna data przybycia do Polski na 15 listopada 2024.”
auto zamawiane w lutym, w umowie przewidywana data odbioru październik 2024 dodałbym nie wcześniej niż...
hm ...u mnie w aplikacji to samo (auto zamówione w lutym), ale dzisiaj z informacji od dealera:
"(...)Przesłałam raz jeszcze do centrali prośbę o udostepnienie danych powinien móc Pan się zalogować do śledzenia zamówienia,
Z tego co ja widzę auto zostało wyprodukowane ale nie opuściło jeszcze fabryki(...)
Jakieś demo właśnie w dostawie
wygląda raczej na import.
Nie, jechały też poprzednie modele gdzieś do dealera.TLC_Ex250 pisze:wygląda raczej na import.
auta przed podróżą do dealerów trafiają na duży plac logistyczny (np. Mszczonów/Bytom), stamtąd pojedyńcze sztuki do dealerów (podobno te dema będą pod koniec września) toyoty, tak aby każdy salon miał co pokazać. Drugi etap - pewnie październik, to już dostawa sukcesywana większej ilości do poszczególnych dealerów.