Stacyjka HDJ 100

Moderator: luk4s7

Awatar użytkownika
aadamuss
Posty: 288
Rejestracja: 23 paź 2012, 23:26
Auto: Hdj 100
Kontakt:

Stacyjka HDJ 100

Post autor: aadamuss »

Hej. Zdarzyło mi się raz, że nie mogłem przekręcić kluczyka w stacyjce. Po kilku próbach udało się. Nie miało znaczenia czy kluczyk nowy czy stary. Teraz już wszystko działa. Czy to początek końca stacyjki i trzeba już coś robić? Wymienia się wkładkę, stacyjkę, naprawia to u jakiegoś speca od zamków, psikać czymś w stacyjkę czy nic nie robić? Sprawa dla ASO czy niekoniecznie? pozdr adam

Kabal
Posty: 8
Rejestracja: 11 mar 2020, 10:45

Re: Stacyjka HDJ 100

Post autor: Kabal »

Mam podobnie. Na ostatnim położeniu (rozruch) wszystko gaśnie. Po kilku próbach wraca do normy. Jakieś sugestie?

Awatar użytkownika
kylon
Klubowicz
Posty: 16384
Rejestracja: 04 kwie 2007, 21:32
Auto: BJ42
Kontakt:

Re: Stacyjka HDJ 100

Post autor: kylon »

Popsikać. Psik psik. Obserwować.

Awatar użytkownika
aadamuss
Posty: 288
Rejestracja: 23 paź 2012, 23:26
Auto: Hdj 100
Kontakt:

Re: Stacyjka HDJ 100

Post autor: aadamuss »

Cierpliwy jestem to mogę popsikać :-)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka


gwt
Posty: 207
Rejestracja: 19 mar 2014, 00:29
Auto: HDJ 100

Re: Stacyjka HDJ 100

Post autor: gwt »

Miałem prawie podobnie, tzn. mogłem przekręcić ale nie było żadnego efektu.
Nic nie specjalnego nie robiłem, tzn. najpierw oblał mnie zimny pot :lol: ); potem wyszedłem, obszedłem, postukałem butem koło, wszedłem i odpalił :D

ODPOWIEDZ