BrzuchKrafting ZIMA 2024
Moderator: luk4s7
BrzuchKrafting ZIMA 2024
Termin to weekend 6-8 grudnia.
Miejsce :pojezierze lubelskie, jezioro Czarne
Cel: spotkanie, jedzenie (picie też) i jazda.
Dla kogo: dla każdego, możesz zabrać żonę, dzieci i psa, kolegę który chce wejść temat offroad.
Teoretyczny plan:
Piątek 6 grudnia po robocie można zjechać na miejsce noclegowe, https://maps.app.goo.gl/rsvkfqVvQ6tJGm1X8
Tam rozbijamy namioty, samochody, tipi itp. Jest miejsce na ognisko i mamy zapewnione drzewo, dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów. Rozpoczynamy część Brzuch. Ja mogę wziąć trójnóg do garnka jak ktoś chce gotować.
W sobotę chętni przemieszczają się ok 30km na imprezę Integracja4x4 organizowaną przez Kmiecia. Marcin prosił aby się zapisywać, bo przygotowują koszuli itp gadzety. Info będzie pewnie w jednym z postów w tym wątku.
Powrót w to samo miejsce. Wieczór w sobotę kontynuuje jako część Brzuch. Jak zbierze się zacna ekipa to mogę zabrać mobilną saunę, to wygrzejemy się wieczorem.
Imprezę kończymy w niedzielę . Można nad jeziorem siedzieć do wieczora.
Impreza jest koleżeńska. Nie musisz mieć super samochodu i szpeju. Na miejsce da się dojechać osobówką i kamperem.
Jak możesz to zgłoś chęć wpisując się w tym wątku. Będziemy wiedzieli ile nas będzie.
1.plum76
2.
Dla kogo: dla każdego, możesz zabrać żonę, dzieci i psa, kolegę który chce wejść temat offroad.
Teoretyczny plan:
Piątek 6 grudnia po robocie można zjechać na miejsce noclegowe, https://maps.app.goo.gl/rsvkfqVvQ6tJGm1X8
Tam rozbijamy namioty, samochody, tipi itp. Jest miejsce na ognisko i mamy zapewnione drzewo, dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów. Rozpoczynamy część Brzuch. Ja mogę wziąć trójnóg do garnka jak ktoś chce gotować.
W sobotę chętni przemieszczają się ok 30km na imprezę Integracja4x4 organizowaną przez Kmiecia. Marcin prosił aby się zapisywać, bo przygotowują koszuli itp gadzety. Info będzie pewnie w jednym z postów w tym wątku.
Powrót w to samo miejsce. Wieczór w sobotę kontynuuje jako część Brzuch. Jak zbierze się zacna ekipa to mogę zabrać mobilną saunę, to wygrzejemy się wieczorem.
Impreza jest koleżeńska. Nie musisz mieć super samochodu i szpeju. Na miejsce da się dojechać osobówką i kamperem.
Jak możesz to zgłoś chęć wpisując się w tym wątku. Będziemy wiedzieli ile nas będzie.
1.plum76
2.
Re: BrzuchKrafting ZIMA 2024
Za szybko o jakieś dwa tygodnie, jeszcze będę miał sezon....
Styczeń , luty, początek marca.....mogę taki kawał drogi podjechać na dwa dni.
No szkoda...miłej zabawy.
Styczeń , luty, początek marca.....mogę taki kawał drogi podjechać na dwa dni.
No szkoda...miłej zabawy.
Poproszę mnie wpisać na liste.plum76 pisze: ↑15 lis 2024, 19:35Termin to weekend 6-8 grudnia.
Teoretyczny plan:
1.plum76
2.
to jest nas już dwóch:
1. plum76
2. sMajster
1. plum76
2. sMajster
tu link do wydarzenia o którym mówił Paweł.
https://www.facebook.com/events/3985069 ... tory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22home%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22attachment%22%2C%22surface%22%3A%22newsfeed%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D
https://www.facebook.com/events/3985069 ... tory%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22home%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22attachment%22%2C%22surface%22%3A%22newsfeed%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D
1. plum76
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
1. plum76
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
koledzy zapisywać się do kmiecia czeka na toyoty
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
1. plum76
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
Ważna informacja
Jeśli chcecie wziąć udział w integracji to proszę o zapisy. Wszelkie informacja co do procedury znajdują się w linku do wydarzenia, wśród postów w DYSKUSJI. Przestrzegam bo może być sytuacja, że przyjedziecie a w danej grupie nie będzie już miejsc.
Jeśli chcecie wziąć udział w integracji to proszę o zapisy. Wszelkie informacja co do procedury znajdują się w linku do wydarzenia, wśród postów w DYSKUSJI. Przestrzegam bo może być sytuacja, że przyjedziecie a w danej grupie nie będzie już miejsc.
1. plum76
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
6. Pewex
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
6. Pewex
-
1. plum76
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
6. Pewex
7. Grzesiek lbn
2. sMajster
3. Artur (Dyskoteką).
4 . Tynio fj lub 70
5. Zbowid - rozważam
6. Pewex
7. Grzesiek lbn
Grzesiek jest od Majstra, czy to niezależny byt?
Pytam bo jak nowy kolega to mogę wyjaśnić formułę.
PAweł
Pytam bo jak nowy kolega to mogę wyjaśnić formułę.
PAweł
Kończą się miejsca w turystyku sporcie a tylko majster się zapisał.