Widzę, że jest oddzielny wątek więc ponawiam:
Cześć,
ponieważ w tym roku grzeje niemiłosiernie, w lipcu tego roku wybraliśmy się do Estonii i Finlandii (relacja do poczytania i pooglądanie tutaj: https://www.mx5klubpolska.pl/forum/view ... ead#unread ), a Bałkany przełożylismy jak w zeszłym roku na wrzesień.
Chcemy odwiedzić greckie plaże na Chalkidiki i pojechać choć częściowo trasą z polskich offroadowych wypraw.
Cena paliwa w Macedonii Pn. zachęca ... 5 PLN/l (diesel)
Chcielibyśmy odwiedzić ponownie Mega Portokali Beach:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=jrD4I3HnpVg
oraz Macedonię Północną a tam na pewno jakiś pobyt nad jeziorami koło Ochrydu.
Wyjazd jakoś 8-9.09.2024 z Warszawy, powrót na pewno do końca wrzesnia 2024. Wyjazd typowo turystyczno-biwakowy, beż żadnego szarpania się w błocie i wyciągania z rowów.
Dojazd autostradą przez Słowację, Węgry i Serbię. Nocleg w stronę TAM w Szegedzie (Segedyn).
Ktoś się tam wybiera w tym terminie? Ktoś chętny dołączyć?
Pozdro
Macedonia Pn. i Chalkidiki - 8-30.9.2024 - ktoś chętny?
Moderator: luk4s7
Re: Macedonia Pn. i Chalkidiki - 8-30.9.2024 - ktoś chętny?
Nikt? Nic?
Tylko robicie w tych korporacjach? Brak urlopu? Zalecam kopnac je w doopę … jak ja.
Dzieci pija mleko i placzą?
A aktualna temperatura na plazach na Chalkidiki to … wspaniale 27 st.C i … mozna wyszukac dzikie plaze ciut zacienione.
Czego wiecej potrzeba … korporacji ???
???
Tylko robicie w tych korporacjach? Brak urlopu? Zalecam kopnac je w doopę … jak ja.
Dzieci pija mleko i placzą?
A aktualna temperatura na plazach na Chalkidiki to … wspaniale 27 st.C i … mozna wyszukac dzikie plaze ciut zacienione.
Czego wiecej potrzeba … korporacji ???
???
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2024, 22:09 przez pmcomp, łącznie zmieniany 1 raz.
Diesel w Macedonii Polnocnej jest po … 4,80 PLN !!!
wiecej argumentow poza moim towarzystwem nie mam
wiecej argumentow poza moim towarzystwem nie mam
Właśnie wróciłem z Chalkidiki, przyjemności.
Cześć pmcomp,
W tym samym terminie będę startował w tamtym kierunku więc możemy być na łączach. Wyjazd mam albo z Poznania albo z Warszawy, ale raczej ze stolicy jeśli jednak będę się fatygować po "różową" po drodze.
pozdrawiam
W tym samym terminie będę startował w tamtym kierunku więc możemy być na łączach. Wyjazd mam albo z Poznania albo z Warszawy, ale raczej ze stolicy jeśli jednak będę się fatygować po "różową" po drodze.
pozdrawiam