Cześć.
Toyota postanowiła zrobić ankietę wśród posiadaczy Land Cruiserów które z nieprodukowanych już części wznowić.
Jeśli macie czas to wypełnijcie ankietę.
Co prawda nie ma Polski ale wybierzecie np. Belgię, dzięki temu będą chociaż w Europie i dostępne przez polskie ASO
https://www.toyota.co.jp/cmpnform/pub/c ... QM8gxa5KTk
Im więcej nas ją wypełni tym większa szansa na wznowienie
Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka
Toyota wznawia części do 80tek
Moderator: luk4s7
Re: Toyota wznawia części do 80tek
Kilka lat temu było to samo z czterdziestką. Kluczowych części wnętrza nadal nie ma a mechanika jest i tak dostępna. Lusterka nowe się pojawiły. Chociaż tyle dobrego 

Może blachy wznowią, chyba obecnie to największa bolączka starych Toyot 

- Rokfor32
- Klubowicz
- Auto: Wiele. Różnych. Większość Toyoty.
- Kontakt:
A swoją drogą - jet to bardzo (mile) zaskakująca postawa koncernu. Gest w kierunku userów ponad dwudziestoletnich pojazdów - gdzie znakomita większość (innych producentów) wychodzi z założenia - że tak tare maszyny już dawno powinny być ponownie w hucie, bo psują sprzedaż nowych ... 

Chętnie bym się przysłużył sprawie tylko przy mojej wiedzy i fakcie, że mając auto dopiero od 1,5 roku jeszcze nie doświadczyłem problemu braku części, nie ma pojęcia co by tam można wpisać. Może coś doradzicie to wypełnię ankietę.
Wznowią blachy i kto kupi błotniki po 6 tyś PLN? Myślę, że zrobią jak w przypadku czterdziestek gadżetologię dookoła samochodu czyli listwy, uszczelki, lampki itp.