Toyota Land Cruiser Owners Club Poland

Dzisiaj jest 16 gru 2017, 10:52
www.wyprawa4x4.pl


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
Post: 19 lis 2017, 12:53 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 kwie 2007, 11:01
Posty: 2771
Lokalizacja: Warszawa
Auto: GRJ120
Kolega Adaś z Lajkonikowa sprzedaje:

https://www.otomoto.pl/oferta/toyota-la ... zfXdg.html

W cenie odwiedziny u Smoka Wawelskiego i Zimny Lech na Wawelu.

Cena na otomoto 38 tys - na hasło TLC specjalna zniżka - na miejscu można też sprawdzić auto u Arka - ale od siebie mogę zapewnić, ze autko jest pewne


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 27 lis 2017, 13:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 wrz 2014, 23:24
Posty: 12
Auto: ciągle szukam swojej TLC dlatego czytam, szperam, jeżdżę na oględziny.
Jak na razie ciągle LR
Czy w tych autach jest możliwość bezproblemowego montażu trzeciego rzędu siedzeń, tzn. czy są w podłodze i pod plastikami miejsca montażu foteli i pasów?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 27 lis 2017, 14:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 lis 2009, 19:23
Posty: 615
Lokalizacja: Warszawa
Auto: była BJ73, była KZJ95, aktualnie TRJ120
Wydaje mi sie że nie, boczki plastikowe i mocowania w podłodze bagażnika są inne dla wersji z 3 rzedem siedzień i bez.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 27 lis 2017, 14:53 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 kwie 2007, 21:32
Posty: 14487
Lokalizacja: Warszawa
Auto: BJ42
Zazwyczaj nie ma mocowań. Japończyk umie liczyć i nie robi niepotrzebnych otworów jeśli nie ma takiej potrzeby. Boczki też są inne jak kolega zauważył. Dodatkowy rząd siedzeń to także wzmocnienia w nadkolach od zewnętrznej strony.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 27 lis 2017, 23:43 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 wrz 2014, 23:24
Posty: 12
Auto: ciągle szukam swojej TLC dlatego czytam, szperam, jeżdżę na oględziny.
Jak na razie ciągle LR
Dzięki za wyjaśnienia.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 lis 2017, 8:30 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 sie 2013, 10:58
Posty: 88
Lokalizacja: 4x4 Szczecin
hm... ta moc silnika , to jakaś specjalna wersja ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 lis 2017, 14:41 
Offline

Rejestracja: 08 sie 2017, 15:54
Posty: 33
Auto: KDJ120 ATM
Wydaje mi się, że taką moc dawał oryginalny chip montowany za dodatkową opłatą przez TMP. Chyba był wymieniany w cennikach łącznie z mocą i momentem - trzeba by poszukać.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 28 lis 2017, 22:08 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 kwie 2007, 11:01
Posty: 2771
Lokalizacja: Warszawa
Auto: GRJ120
Tak - autko ma oryginalnego chipa


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
www.tlc-camp.pl


Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group