Toyota Land Cruiser Owners Club Poland

Największy, najlepszy, jedyny klub Toyota Land Cruiser w Polsce.
Dzisiaj jest 19 lis 2018, 3:28
www.mtmprofi.pl.pl


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: 15 sty 2014, 21:48 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2011, 0:33
Posty: 78
Lokalizacja: Warszawa, wybrzeże
Auto: Land Cruiser 120, Land Cruiser V8
Witam,
mam taki problem: Ozi pokazuję źle moją pozycję względem mapy. Próbowałem z różnymi mapami i zawsze taki sam problem.
Być może mam źle ustawione coś:

Obrazek

Obrazek

Dodam, że Auto Mapa i SAS chodzą dobrze. Pokazują prawidłowo.
Problem dość duży :)

Sytuacja jest taka, że jak sygnał GPS jest połączony i włączam nową mapę to przez sekundę pokazuje dobrze ale zaraz po tym przełącza i dalej pokazuje przestawioną pozycję.

Kalibracja jest odpowiednia, współrzędne jak w Google Eath.

Duży problem a zaraz jadę i Ozi niezbędny :)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 sty 2014, 23:14 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 paź 2008, 22:15
Posty: 5796
Lokalizacja: Stary Sącz, Reykjavik
Auto: RJ 70 '88
Ten problem występuje w skrakowanych piratach ... :mrgreen:

Nie musze chyba pisać - jak sie to rozwiązuje :wink:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group