[quote="luk4s7"]
To jak w końcu? Się kolega zdecyduje

[quote]
Desing wewnątrz pachnie myszką, ale dla mnie jest akceptowalny. Jasne, beżowe wnętrze z popielatym plastikami wyglada bardzo dobrze. I świerzo.
Daleko mu do klasy Rangę Rovera, ale to dwie różne bajki. Toyota to samochód do użytku a nie lansu:)
Pewnie, że się brudzi, pewnie jak czarne, tylko szybcie widać, natomiast wewnątrz jest jaśniej, a mając małą z tylu teraz to doceniam. Jest pozytywnie! Łatwiej wszystko znaleść na ziemi pod fotelami, coi przy małej ma bardzo duże znaczenie. Szybkość znalezienia zabawki decyzuje o spokojnej podróży:)
Przedni fotel jest bardzo wygodny, mimo braku wysuwanych podpardź ud, nie odczuwa się zmęczenia.
Jak już chyba pisałem, tylna kanapa to najwyższa półka. Monza ja odsunąć do tylu i można pochylić oparcia. Z tylu robi się masa miejsca. Środkowy fotelik do niczego, ale na razie nie brakuje mi tego miejsca.
Radio, to zestaw JBL a nawet nie wiem ile głośnków. Gra dobrze, ale czuć, że to dźwięk cyfrowy a nie z analogowego wzmacniacza. Szybko łączy przez bluetooth, ale dźwięk jest o niebo lepszy po kabelku usb.
Śmiesznie działa, a właściwie nie działa pokrętło głośności. Nie ma synchronizacji obrotów z rzeczywistą skałą dźwięku, najbezpieczniej podłaśniać z kierownicy.
Nawigacja jest bardzo dobra. Zaleta, to w trybie pełnego ekranu pokazuje naprawdę gęsta siatkę dróg wiec zachęca do skrótów przez las i polne drogi.
Trochę lipa bo nie ma jak zamontować dodatkowej nawigacji, montaż na szybie zasłania między lusterkiem a kokpitem wszystko. A ja lubię jeździć z rastrowa mapą.