Toyota Land Cruiser Owners Club Poland

Największy, najlepszy, jedyny klub Toyota Land Cruiser w Polsce.
Dzisiaj jest 21 lis 2018, 13:57
części toyota


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
Post: 21 lis 2017, 11:02 
Offline

Rejestracja: 23 sie 2010, 21:13
Posty: 20
Lokalizacja: Szprotawa
Auto: Brak
Szukałem takiego tematu dla J15, ale jakoś nie znalazłem.
Czy ktoś ćwiczy temat ?
Co możecie polecić ?
Zależy mi na otwartym systemie android z dobrym wyświetaczem, slotem kart SD i utrzymaniem funkcjonaności obsługi całości - łącznie z tylnym monitorem. Znalazłem taką firmę ACS czy ktoś ma jakieś dświadczenia ?

AK


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 kwie 2018, 15:05 
Offline

Rejestracja: 25 kwie 2018, 14:58
Posty: 1
Jednosobowa działalność gospodarcza. Urządzenie działa wyłącznie u niego w domu. Po zamontowaniu w ciągu dnia się zapycha i przestaje działać. Jest bezsilny i nie ogarnia chińskiego sprzętu. Masakra to najdelikatniejsze określenia, a miało być wszystko w komplecie z internetem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 kwie 2018, 18:30 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 gru 2013, 0:32
Posty: 2012
Lokalizacja:
Auto: Wciąż LC
Prawdopodobnie nie zobaczymy fabrycznego Androida w Toyocie.

https://www.dobreprogramy.pl/Toyota-mow ... 87612.html

No i ja się z Toyotą zgadzam. Niestety.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 kwie 2018, 21:44 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 kwie 2007, 11:01
Posty: 2792
Lokalizacja: Warszawa
Auto: GRJ120
Co ma piernik do wiatraka - toyota nie chce żeby ich badziewne systemy nie współpracowały z androidem, a tu kolega chce
żeby w ogóle wywalić navi i multimedia i zastąpić systemem na androidzie


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 kwie 2018, 22:02 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 wrz 2017, 21:46
Posty: 438
Lokalizacja: mazowieckie
Auto: KZJ95
Toyota się nie zgadza na oprogramowanie Google, bo nie podoba jej sie gromadzenie danych o użytkownikach. Jednocześnie, chce wprowadzić system Apple, który jak wiadomo, "nie gromadzi żadnych danych o swoich użytkownikach" :D
A wystarczy, żeby radio nie było podłaczone do komputera pokładowego a poza danymi z GPS i z mikrofonu, nic się Googiel nie dowie. ew. jakie słuchamy muzyki, czy jakie wideo puszczamy.
Śmieszy mnie ta "niewinność" Apple. Wszyscy wiedza, ze to ono pierwsze zaczeło swoich użytkowników szpiegować na skalę, której kiedyś nikt sobie nie wyobrazał, a dzisiaj stał się normą.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 25 kwie 2018, 22:19 
Offline
Moderator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 gru 2013, 0:32
Posty: 2012
Lokalizacja:
Auto: Wciąż LC
Różnica tylko taka że Apple żyje ze sprzedaży produktów, a nie danych użytkowników. Ale kto by się tam przejmował prywatnością!


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 14 sie 2018, 11:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 gru 2015, 23:58
Posty: 26
Lokalizacja: Warszawa
Auto: J150
Witam
Ja mam stacje ASC od ponad 2 lat, swietnie to wyglada , niezłe działa na androidzie, jedyny mankament to ze przy włączonej navi radio poza miastem gubi częstotliwość


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 sie 2018, 21:34 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 kwie 2007, 11:01
Posty: 2792
Lokalizacja: Warszawa
Auto: GRJ120
Jakieś fotki masz tego ? parametry stacji itp ?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 15 sie 2018, 23:16 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 gru 2015, 23:58
Posty: 26
Lokalizacja: Warszawa
Auto: J150
http://audiocarshop.pl/pl/p/Radio-dedyk ... T-Kam/1683
Na 99,9 to jest to . Pierwotnie miałem u góry czarno-białą kamerę cofania, na dole radio. Po dorzuceniu ramki kamera trafiła na dół i pojawiły się kolory. wszystko ładnie jest spasowane, jedyna różnica to ciut ciemniejszy odcień srebrnego, ale mi to specjalnie nie przeszkadza.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 16 sie 2018, 21:35 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 05 kwie 2007, 11:01
Posty: 2792
Lokalizacja: Warszawa
Auto: GRJ120
Faktycznie parametry to prehistoria - andek 4.4.4 1G ram :(


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 02 lis 2018, 13:25 
Offline

Rejestracja: 20 cze 2018, 12:25
Posty: 4
Witam. TO i ja napiszę coś o zamienniku ... ale później.
Zamówiłem taki oto zestaw
https://www.aliexpress.com/item/Tesla-s ... 4c4dnTpqi9

czekam na paczuszkę potem kwestię montażu i zabawy.
wersja 64GB po przeliczeniu i ugadaniu się ceny 2060PLN


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 11 lis 2018, 4:37 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 gru 2017, 5:05
Posty: 40
Lokalizacja: Warszawa
Auto: Czekam na nową 150, pierwsze moje auto 4x4 z prawdziwego zdarzenia
Jestem bardzo ciekaw tego twojego wynalazku made in China. Chciałem to kupić do auta żony ale mnie inni wystraszyli że to ponoć średnio działa. Wiec czekam na raport. Zaryzykowałeś 2tyś więc całkiem sporo.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 11 lis 2018, 12:15 
Offline
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 lis 2012, 0:14
Posty: 31
Lokalizacja: Rzeszów
Auto: Hilux 3.0D-4D
atnet pisze:
Jestem bardzo ciekaw tego twojego wynalazku made in China. Chciałem to kupić do auta żony ale mnie inni wystraszyli że to ponoć średnio działa. Wiec czekam na raport. Zaryzykowałeś 2tyś więc całkiem sporo.


Bardzo cie prosze, jak sie uporasz z całym tym ustrojstwem o jakis filmik z działaniem tego radia. Wczoraj sie mu też przyglądałem.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: 4l3x69, stan1906 i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group