Toyota Land Cruiser Owners Club Poland

Największy, najlepszy, jedyny klub Toyota Land Cruiser w Polsce.
Dzisiaj jest 18 lip 2019, 7:19
www.wyprawa4x4.pl


Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
Post: 01 maja 2019, 9:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2012, 23:26
Posty: 215
Lokalizacja: Poznań
Auto: Hdj 100
Nic nie widzę - jest tylko mały znak zapytania.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 maja 2019, 9:22 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 maja 2018, 14:29
Posty: 186
Lokalizacja: Tilburg / Zielona Góra
Auto: LX450 '97, RJ70 '85
Shite! na telefonie też nie widzę, na kompie widzę.
Rezygnuję z tego forum... kupie sobie Land Rovera, tam zdjęcia hulają bez problemu i tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 maja 2019, 11:56 
Online
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 31 paź 2008, 22:15
Posty: 6234
Lokalizacja: Stary Sącz, Reykjavik
Auto: RJ 70 '88
Skurcz zdjęcie, choćby paintem systemowym.

Wtedy zapisujesz je na forumowym serwerze, a nie zewnętrznym. Raz, że się wyświetla bez problemu - a dwa, nie znika, bo linki zewnętrzne wygasły.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 maja 2019, 13:15 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 maja 2018, 14:29
Posty: 186
Lokalizacja: Tilburg / Zielona Góra
Auto: LX450 '97, RJ70 '85
U mnie w systemie paint nie występuje ale mimo to spróbuje.
Zmniejszyłem zdjęcie do rozmiarów tapatalkowego

Załącznik:
20190425_174313.jpg [234.92 KiB]
Pobrany 18 razy


No i co dalej? Jak mam to przesłać, żeby było widać?
Jako załącznik nie działa


Ostatnio zmieniony 01 maja 2019, 13:22 przez PblO, łącznie zmieniany 4 razy

Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 maja 2019, 13:17 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 maja 2018, 14:29
Posty: 186
Lokalizacja: Tilburg / Zielona Góra
Auto: LX450 '97, RJ70 '85
Ok już wiem!
Trzeba przesłać plik skopiować link i wstawić img

Obrazek

widać?
u mnie na wszystkich urządzeniach...


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 01 maja 2019, 20:08 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 paź 2012, 23:26
Posty: 215
Lokalizacja: Poznań
Auto: Hdj 100
Pięknie widać :-) To z drukarki ?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 02 maja 2019, 8:50 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 maja 2018, 14:29
Posty: 186
Lokalizacja: Tilburg / Zielona Góra
Auto: LX450 '97, RJ70 '85
Niestety amerykańskie, ale działają pięknie.
Nikt nie był zainteresowany zrobieniem kopii, ale do czasu... prędzej czy później ten trybik musi się wytrzeć.

Znalazłem jeszcze u wszystko mających coś takiego:
https://nl.aliexpress.com/item/Power-Elektrische-Seat-Passen-Wiel-Gear-Kit-VOOR-Toyota-Land-Cruiser-LC80-4500/32951629412.html

wydaje mi się, że jeżeli ten trybik jest najsłabszym elementem układu to lepiej żeby tak zostało i wymieniłem na plastik.
Po co szukać nowego "wroga" ;)


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: 05 lip 2019, 21:24 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 maja 2018, 14:29
Posty: 186
Lokalizacja: Tilburg / Zielona Góra
Auto: LX450 '97, RJ70 '85
Robota lekka i przyjemna, dla zainteresowanych kilka fotek.
https://photos.app.goo.gl/SWtFJ8DW1r8RQ2KC9


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group